More

  BMC Computers & Internet

  Një kompani e vogël lokale me shërbime të ndryshme, ueb & grafik dizajn, programe në shqip, libra e metodika, si dhe Internet ISP.

  Publikimet tona

  Arben Çokaj - pass foto

  Arben Çokaj – Ueb & Grafik Dizajner

  0
  Këtu po jap disa sqarime në lidhje me dizajnimin e uebfaqeve - si uebmaster. Çfarë është një...
  Woocommerce - shqip

  WooCommerce në shqip

  0
  A doni shitore/market online në shqip? Këtë mund ta bëni me ndihmën e: Ne mund t'ju ndihmojmë,...
  Filezilla në shqip

  FileZilla në shqip

  0
  FileZilla është një nga programet kryesore të transferimit të fileve në server. Shumica e webmasterave...

  ECDL 2013

  0
  Windows 10, sqarime në PDF - porosit Konfigurimi i adresës e-mail në Outlook 2013...

  Dizajni Grafik

  0
  Dizajni Grafik Blej librin online nga Librin e gjeni edhe në libraritë kryesore të...

  Programe në shqip

  WordPress në shqip

  WooCommerce në shqip

  WinRAR në shqip

  Ueb Dizajn

  • UebDizajn, UebHosting dhe emra domain
  • UebDizajn për uebfaqe të ndryshme, personale dhe boznesi, me dizajne moderne, dinamike dhe responsive dhe me çmime të leverdishme e konkurruese në treg.
  • Sigurojmë ueb hosting dhe domain names, gjithashtu. Të gjitha shërbimet që duhen për të mbajtur një uebfaqe në internet, lirë dhe me cilësi të lartë. Dhe ju lehtësoheni shumë nga puna që u duhet për të mbajtur një uebfaqe funksionale nëlinjë.
  BMC - Web

  Dizajni Grafik

  • Logo Dizajn është pjesë e Dizajnit Grafik. Këtu mund të porositni dizajnimin e logove tuaja dhe më gjerë, kopertina librash, postera e reklama të ndryshme.
  • Ne ju ofrojmë dizajnime grafike cilësore dhe me çmime të ulëta e konkurruese në treg.

  Programet në gjuhën shqipe

  Përkthimi më serioz dhe më i saktë i WordPress në gjuhën standarde shqipe. Paketa .zip përmban dosjen languages me filet e gjuhës shqipe për platformën WordPress, si dhe një fil sqarues teksti lexo_wordpress_shqip.txt – lexojeni këtë, që të vendosni gjuhën shqipe zyrtare për WordPress.

  WordPress në shqip

  Platforma e njohur në shqipen zyrtare

  Këndi i librit

  Libra letrarë & teknikë

  Arben Çokaj ka shkruar libra letrarë, deri tani ka botuar 3 libra, një me poezi 'Mrekulli n'katror', një me tregime 'Ofiçina' dhe një me publicistikë, 'Për demokracinë'. Ka botuar gjithashtu edhe dy libra për kompjuter, 'Dizajni Grafik' dhe 'ECDL 2013'.

  BMC - Books

  Uebfaqe nga BMC Computers

  BMC Computers & Internet

  ofron shërbime:

  Uebfaqe Personale dhe Biznesi

  me çmimet më konkurruese në treg

  ...dinamike, moderne & responsive...

  në një server të shpejtë dhe efektiv!

  UEBFAQE MODERNE DHE DINAMIKE

  NJË UEBFAQE NUK KA QENË KURRË MË LIRË !

  UEBFAQE

  duke filluar nga

  50 €

  në vit!

  Rekomanduar nga WordPress.org

  get started now

  Share via
  Copy link