More

  Ju lutem, kontaktoni

  Admin: Arben Çokaj

  Shënim: Bashkëngjitjet, dokumentet dhe imazhet, dërgoj direkt në adresën e-mail: info@bmconline.al, për mesazhet me tekst, kontakto me ndihmën e formularit të mëposhtëm:

  Telefoni

  Ju lutem, telefono në numrin:

  Emaili

  Ju lutem, dërgo email:

  Adresa

  Grudë-Fushë
  4302 Gruemirë
  Malësi e Madhe