More

  Zhvillimi Ueb

  PROCESI I PUBLIKIMIT UEB

  ÇFARË OFROJMË NE?

  KRIJIM UEB FAQE
  UEB PORTALE
  UEB FAQE PËR BIZNESE
  ZHVILLIM NË MEDIAT SOCIALE
  ZHVILLIM UEB FAQE KOMERCIALE
  MIRËMBAJTJE
  ZHVILLIM UEB FAQE ME SISTEM MENAXHIMI (CMS)
  INTEGRIM I SOCIAL MEDIA
  ZHVILLIM I UEB FAQE MOBILE
  MBËSHTETJE TEKNIKE 24 /7

  DISA NGA PUNËT TONA

  PSE DUHET TE ZGJIDHNI BMC?

  - Ueb faqet optimizohen me Yoast SEO
  - Do të merrni një zhvillim unik
  - Ne fokusohemi në nevojat e biznesit
  - Çmimet më të lira dhe konkurruese në treg
  - Ne jemi të shpejtë dhe përgjegjës për punën tonë.
  - Ofrojmë shërbime dhe zgjidhje të drejta për biznesin tuaj
  - Jemi profesionistë dhe ekspertë të zhvillimit ueb
  - Kemi përvojë disa vjeçare në krijimin e ueb faqeve
  - Ndërtojmë ueb faqe responsive që përshtaten me ekranet e paisjeve
  - Përvojë të gjerë në menaxhimin e projekteve