Uebfaqe

DUKE FILLUAR ME NGA 70,00 € NË VIT…
SERVERA TË SHPEJTË DHE TË BESUESHËM…
MBI 2 MILION UEBFAQE NË TË GJITHË BOTËN…

Paguaj me PayPal
Uebfaqe personale & biznesi, ose thjeshtë një blog publikimi, një gazetë online me lajmë të ndryshme, etj. mund ta bëni tani me ndihmën tonë, duke filluar me vetëm 50 Euro në vit.

Një uebfaqe ka dy pjesë, njëra është emri i pronës, domain name (emri_që_doni.com, .net, .org, .info, etj.), i cili blihet për një vit ose më shumë, dhe tjetra është Hostingdepozitimi i materialeve të faqes në një ueb server.Dhuro me PayPal Kemi bërë të mundur krijimin e uebfaqeve me çmime të lira.

Nëse nuk kërkoni një uebfaqe të veçantë e të personalizuar, që kërkon punë ekstra nga ne, mund të krijojmë një uebfaqe për ju, me një shpenzim minimal, vetëm 50,- € në vit – ku përfshihet edhe asistenca teknike, si dhe ndihma e nevojshme, për ta vënë uebfaqen në punë. Pastaj kur të jeni të kënaqur me uebfaqen, paraqitjen dhe performacën e saj, si dhe me aftësitë tuaja për t’i bërë publikimet vetë në faqe, mund të bëni edhe pagesën!

Çmimi për të bërë dizajnimin e uebfaqes varet nga puna që duhet për ta dizajnuar atë, dhe shkon nga 100-200, deri në 300-500 Euro për një uebfaqe, në varësi të uebfaqes, temës, që përdoret dhe kohës së punës e vështirësive, që ajo ka për t’u dizajnuar.

Ju lutem, kontakto, për më shumë informacion!

UEBFAQE TË DIZAJNUARA NGA BMC COMPUTER
DHE/OSE TË MBAJTURA NË UEB SERVERIN TONË
:
  1. AromeShqiptare.com
  2. BalkansNews.net
  3. BMConline.al
  4. Çokaj.al
  5. Drini.us
  6. Dritare.org
  7. Fjala.Info
  8. Gjekë Marinaj, PhD
 1. Mundus Artium Press
 2. osteria-dagino.co.uk
 3. Psychotherapie-Verbica.de
 4. revista-fjala.com
 5. Shkoder.net
 6. ShoqataDukagjini.com
 7. Shqipëria-Etnike.com
 1. ZaniVeriut.com
 2. AlbDreams.net
 3. RadioIliria.net
 4. Jehonashqiptare.al
 5. Shoqata-Para-tetraplegjike.al

BMC Computers & Internet

ofron shërbime:

Uebfaqe Personale dhe Biznesi

me çmimet më konkurruese në treg

...dinamike, moderne & responsive...

në një server të shpejtë dhe efektiv!

UEBFAQE MODERNE DHE DINAMIKE

NJË UEBFAQE NUK KA QENË KURRË MË LIRË !

UEBFAQE

duke filluar nga

50 €

në vit!

Rekomanduar nga WordPress.org

get started now